El magazín de la ràdio d’À Punt viatja divendres a Requena

Divendres, 9 de febrer, Al ras, el magazín diari de la ràdio d’À Punt Mèdia, viatja a Requena aprofitant la celebració de la 25a edició de la Mostra d’Embotit Artesà i de Qualitat.

 

Com cada divendres, el programa, presentat i codirigit per Jèssica Crespo, eixirà del Centre de Producció de Programes de Burjassot, en aquesta ocasió per a acostar-se al recinte firal de Requena el dia en què comença la mostra gastronòmica.

 

El programa ens farà sentir l’ambient que es viu a la fira, parlarem dels vins de la Denominació d’Origen Utiel-Requena, aprendrem a tastar vins i olis, i ens delectarem amb els menjars típics de la comarca. A més a més, ens visitarà el cuiner Luis Antonio, del restaurant Mesón del Cava.

 

Jèssica Crespo entrevistarà Ignacio Latorre, arxiver de Requena i Venta del Moro; sabrem més coses del parc natural del riu Cabriol i de com es viu el carnestoltes a la localitat, i tindrem un avanç de la programació del pròxim festival de curtmetratges.

 

La música en directe serà a càrrec del grup Gypsy y Los Gatos Rumberos, un grup de Requena que fusiona gypsy-jazz, flamenc, folk i swing.

 

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta dels programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden escoltar ací.