En A LA CARTA podràs escoltar els àudios de tots els programes emesos en la ràdio d'À Punt i gaudir dels vídeos de La Colla.

Al ras

Al ras

Magazín diari cultural i social presentat per Jèssica Crespo. Un programa que eixirà al carrer cada setmana i recorrerà de nord a sud tot el territori.
Animalades

Animalades

Joan Espinosa presenta aquest espai per a tota la família sobre el món dels animals i els animals de companyia que té com a objectiu educar en el respecte als animals.
Cuina de bancal

Cuina de bancal

Magazín gastronòmic presentat per Carles Galletero, que cada setmana visita mercats, camps i restaurants per a fer un mapa gastronòmic de les nostres comarques.
Plaerdemavida

Plaerdemavida

Un programa divulgatiu i d'entreteniment sobre literatura presentat per Maria Josep Poquet. Dirigit a gent que llig habitualment i a gent que no llig habitualment.
Rosquilletres

Rosquilletres

Concurs familiar presentat per Rafa Albert. Posa a prova l'habilitat dels estudiants per a lletrejar paraules en valencià. Una fórmula fresca i eficaç d’aprendre l'ortografia del valencià.
Samarucdigital

Samarucdigital

Un programa de divulgació mediambiental presentat per Reis Juan que ens presenta tota la riquesa paisatgística i ambiental de la Comunitat Valenciana.
Una habitació pròpia

Una habitació pròpia

La divulgadora literària Irene Rodrigo ens convida a la seua habitació per a parlar sobre llibres i no sobre literatura. Converteix cada llibre en una finestra al món.
L’escoleta

L’escoleta

Un espai pensat per a convertir-se en una escoleta de pares i mares. Aitana Ferrer ens ofereix la clau per a gaudir de la vida en família.
Territori sonor

Territori sonor

Magazín musical diari presentat per Amàlia Garrigós. Un espai dedicat a la música que valora la diversitat d'estils i de llengües.
La caseta d'Aitana

La caseta d'Aitana

Magazín infantil radiofònic. En cada programa, Aitana Ferrer crearà un món de fantasia on els més menuts seran els protagonistes.
Júlia i Gilbert

Júlia i Gilbert

Júlia és una xiqueta curiosa i aventurera, i Gilbert, el seu millor amic, un monstre taronja revoltós i fartó.
Catacric, catacrac

Catacric, catacrac

Una sèrie per a gaudir de les històries de la nostra tradició oral. Bussejaràs en el temps, coneixeràs costums perduts i viatjaràs pel territori valencià.
Trip i Troop

Trip i Troop

Si vols aprendre a conéixer els animals i les seues característiques d'una manera senzilla i entretinguda, Trip i Troop és la teua sèrie!
Doraemon

Doraemon

Nobita és un xiquet de quart curs. Un dia, un estrany ésser ix del seu escriptori, un robot amb forma de gat blau sense orelles que es diu Doraemon.
Els Bíters

Els Bíters

Els Bíters són éssers binaris i gens ordinaris que habiten a l’interior de totes les tauletes digitals. Amb ells viuràs aventures elèctriques.
Hamtaro

Hamtaro

Laura té una xicoteta mascota molt especial que es diu Hamtaro. És un ratolí daurat amb molta curiositat que espera ser l'ajudant secret de Laura.
Els meus monstres i jo

Els meus monstres i jo

Salomó viu amb la seua família en un tranquil barri residencial... O això és el que sembla. El seu amic Panxo, l'ajudarà a superar la seua por.
Calcetins

Calcetins

Una sèrie divertida per a tota la família en la qual els protagonistes són personatges animats en 3D amb aspecte de calcetí. Preparats per a viure mil aventures?
Detectiu Conan

Detectiu Conan

Shinichi Kudo és un famós detectiu juvenil que durant la investigació d'un cas, és segrestat i drogat amb una pastilla que en lloc de produir-li la mort, el converteix en un xiquet.
La Tricky Band

La Tricky Band

Una manera senzilla i entretinguda de conéixer els instruments musicals. Jugues amb nosaltres a endevinar de quin instrument es tracta?
Emily i Alexander

Emily i Alexander

Emily i Alexander decideixen emprendre un viatge al voltant del món. Durant aquest viatge, coneixeran famsoso inventors, compositors i artistes.
Hareport

Hareport

T'imagines que els animals pogueren volar? Els de Hareport poden. I per a açò han creat un aeroport amb mostradors de facturació i pistes d'aterratge.
Somiadors del temps

Somiadors del temps

Un grup d'aventurers que viatgen a través del temps exploraran l'Oest americà, volaran per l'espai sideral i fins i tot navegaran pel Carib dels pirates.
Futz

Futz

Coneix Futz, un personatge estrambòtic però estranyament atractiu. Aquest antiheroi icònic mai defuig d'entrar en acció quan se'l demana.
Xus, Bit i Roc

Xus, Bit i Roc

Xus, Bit i Roc són tres amics que tot i les seues diferències, aconseguiran junts tot allò que es proposen tant a classe com en el seu grup musical.
The Shadownsters

The Shadownsters

Salomon lives with his family in a calm residential neighbourhood... Or at least it seems so. Every night, dark shadows, odd noises and monsters invaded his room.
Socks

Socks

A series for the whole family. Are you ready for the adventures of the sock-like characters? Be ready to have fun.
Dani the Tiger

Dani the Tiger

Dani is a four-year-old tiger. He is the main character of this series that shows all the things he learns everyday together with his friends.
Bubble Bip

Bubble Bip

Bip is a videogame action hero who one day decides to runaway and have fun. In the real world, he will meet a gang of children who will become his new friends.