L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Concurs familiar per a les vesprades d'À Punt Mèdia presentat per Manu Górriz on es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes als pares/mares i fills/filles sobre ells mateixos per establir un diàleg inter-generacional i comprovar el grau de coneixement de la pròpia família. Un format que posa a prova i premia el coneixement mutu entre pares/mares i fills/filles.
Rémol amb salsa tallada d'herbes. Pellas dolces
Atenció amb els dos plats que portem hui, aptes per als paladars més exigents. Comencem amb un rémol amb salsa tallada d’herbes. Després, per si ens hem quedat amb fam, cuinarem unes pellas dolces d’eixes que reanimen el més decaigut!
No perdem detall
A Morella, veiem com Miriam i Joel passen les ovelles per la mànega, i és que han de saber quines estan a punt de parir per a preparar tots els corrals i estar ben pendents de tot el que hi puguen necessitar. Amb els ulls ben oberts ha d’anar Nando, perquè el que sembla fruita resulta ser una plaga. A Guardamar del Segura, els moniatos no es venien massa bé, però els germans Hernández tenen solució per a tot: hui, hi ha moniatos per als cavalls!
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Gema Payá. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
PROCESSÓ DE DIJOUS SANT D'ALACANT
Dijous Sant a Alacant participen cinc confraries pel centre de la ciutat que ofereixen una respectuosa estampa de devoció i religiositat. Hi destaca el pas del Sant Sopar, amb un pes de 3.000 quilos, que porten al muscle més de 200 persones. Una festa d’interés turístic nacional que serà retransmesa per Ferran Cano.
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Paella de sega. Mandonguilles d’espinacs i brull
Jordi i Ana ens porten una recepta de l'Alt Palància, la paella de sega, i acaben amb unes mandonguilles d'espinacs i brull espectaculars.
Alacant, el Racó d’Ademús, l’Horta i l’Albufera
Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.